Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest migdia al presumpte autor d'una agressió sexual a la ciutat de Girona. Els fets haurien tingut lloc durant la matinada de dissabte al mig d´un ­carrer del cèntric barri de l´Eixample. Es tracta d'un veí de la ciutat nascut de 27 anys i de nacionalitat equatoriana, amb antecedents policials per fets similars. El sospitós ha estat arrestat al seu domicili i la policia l'imputa un delicte d'agressió sexual.

La víctima va ser una dona que es trobava passejant sola la matinada de dissabte per un dels ­carrers quan va ser assaltada per un home. L'assaltant, segons va denunciar l´afectada, la va obligar a practicar-li una fel·lació en ple carrer. Després d´agredir-la sexualment, l'home va fugir a corre-cuita del lloc sense deixar ni rastre, segons va avançar ahir El Periódico.

La dona, que hauria quedat ben atemorida, no va denunciar els fets a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Girona fins l'endemà, és a dir, diumenge al matí, al cap d´unes hores que es produïssin els fets.