Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 16 de desembre un home mentre robava la càrrega d'un camió en una àrea de descans de l'AP-7 al Gironès. El lladre detingut, de 34 anys, és veí de Tordera (Maresme) i de nacionalitat marroquina. Els fets van passar cap a les quatre de la matinada del mateix dia en una àrea de descans de l'autopista, situada al punt quilomètric 70 dins el terme municipal d'Aiguaviva. Una patrulla dels Mossos feia patrullatge preventiu a la zona quan va localitzar diversos camions amb la lona del remolc estripada. En total hi havia set camions afectats però cap havia estat saquejat. Per aquest motiu, els agents van decidir fer una vigilància amagats entre els vehicles.

Una hora més tard van aparèixer dos individus que es van dirigir directament a un camió que tenia la lona tallada. Van pujar al remolc i van començar a treure caixes. Davant aquesta acció vàries patrulles més van arribar al lloc, alertades pels mossos que vigilaven. En adonar-se de la presència policial, els dos homes van arrencar a córrer fora de l'àrea de servei, perseguits pels policies.

Els agents van interceptar i detenir un dels fugitius. L'altre va aconseguir fugir camp a través i s'ha obert una investigació que permeti localitzar-lo.

El detingut, que tenia antecedents, va passar el mateix dia 16 de desembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.