Quatre ferits per l'incendi d'una habitació d'una residència de Girona.

Un home, que era el resident de l'estança afectada, va haver de ser evacuat pel SEM en ambulància cap a l'hospital de Salt. Presentava una intoxicació de caràcter lleu pel fum. La resta de ferits, són tres treballadors de la residència del grup Mifas, que el SEM va atendre in situ en el moment dels fets.

L'incendi es va declarar pels volts de les deu de la nit a la residència que té el grup Mifas al carrer Empúries de Girona. Hi havia una vintena de persones al centre i el foc es va declarar, segons han informat els Bombers, en una habitació situada a la segona planta.

A causa de les flames va cremar un matalàs i el mobiliari de l'estança. Quan els efectius d'extinció d'incendis, que van activar sis dotacions, van arribar, els treballadors ja havia aconseguit apagar les flames. Però tot i això hi havia molt de fum a l'edifici.

El resident de l'habitació va inhalar fum i el va evacuar el SEM a l'hospital de Salt. La resta dels interns de la segona i tercera planta van restar a dins de l'edifici. Metre que alguns de la primera, quan hi van arribar els serveis d'emergències havien sortit al carrer.

Els Bombers van comprovar i ventilar tot l'edifici i hi van treballar poc més d'una hora. Finalment tot va quedar amb un ferit lleu i tres empleats atesos pel SEM in situ.

Al lloc dels fets s'hi van desplaçar, els Bombers, SEM, Policia Municipal de Girona i Mossos d'Esquadra.