La sisena edició de Girona10 ha deixat un balanç d'un 90% d'ocupació als hotels i 10.000 menús servits a 10 euros als restaurants adherits a la campanya, unes xifres molt similars a les de l'any passat malgrat la pluja que va caure divendres i dissabte. La resposta ha estat especialment positiva per part del públic barceloní i francès, i s'han obtingut bons registres de participants en les visites guiades, els espectacles de carrer, les jornades de portes obertes als museus i la venda d'entrades a deu euros per a espectacles de l'Auditori i el Teatre Municipal.

En aquesta ocasió, els hotels han ofert 720 places dobles d'allotjament a deu euros per mitjà de sorteig. El president de l'Associació d'Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona, Josep Carreras, s'ha mostrat satisfet pels bons resultats malgrat les males previsions meteorològiques. Segons va indicar, «l'ocupació divendres passat va ser notablement superior a la de qualsevol altre cap de setmana de gener, i això fa que els resultats de la promoció siguin clarament perceptibles».

Pel que fa als restaurants, es van assignar, per mitjà de sorteig, 6.642 menús a deu euros. Tot i això, el nombre d'àpats que es van servir al mateix preu entre divendres al migdia i diumenge al vespre en els establiments adherits a la campanya va superar els 10.000.

Les visites guiades organitzades per l'Associació de Guies de Girona també van tenir una bona resposta de públic, especialment la ruta pels escenaris de Joc de trons, que era la novetat d'enguany. Pel que fa a la visita nocturna a la Catedral Magna Latius, ha tornat a tenir bons resultats, amb un total de 668 participants. A més, a les visites diürnes a la Catedral i Sant Feliu hi van assistir 712 persones.

Pel que fa als museus i monuments de la ciutat, es van comptabilitzar 4.511 visitants que van participar en les jornades de portes obertes. També es van organitzar dos espectacles de carrer: un amb Jordi Tonietti, que va reunir un centenar d'espectadors, i un concert d'Oques Grasses que va atraure unes 600 persones.

Pel que fa a les activitats esportives, la matinal esportiva de diumenge va comptar amb 550 participants, 345 dels quals van anar a la Cursa de Carnestoltes.