L'aprovació del pressupost de Salt continua a l'aire. L'equip de govern, en mans d'ERC i IPS-CUP, s'ha reunit amb tots els partits i ha recollit les seves propostes, però de moment no té cap acord tancat. El PSC, que l'any passat li va donar suport, en aquests moments manté el seu "no" a la proposta per aquest 2017.

Els socialistes demanaven invertir 500.000 euros a l'àrea de promoció econòmica, un pla estratègic per fer front al problema de l'atur i un pla d'etapes per desenvolupar el sector sud. Tot i això, indiquen que la proposta del govern només estableix una inversió de 456.000 euros en tres anys, una quantitat que el PSC veu "insuficient" per lluitar contra l'atur. A més, es queixen que la principal quantitat -197.000 euros- es preveu invertir durant l'any 2019, que és d'eleccions municipals.

En relació al pla estratègic, el PSC consideren que el document que els ha fet arribar el govern és un "diagnòstic molt bàsic" i on no es tracten temes al seu parer prioritaris com l'atur juvenil.

Finalment, el PSC assenyala que, pel desenvolupament del sector sud -on haurien d'anar l'Ikea i el Trueta- només se'ls ha donat un document tècnic i sense cap tius de proposta comunicativa.