L'Associació d´Apartaments Turístics (ATA) ha presentat avui el seu pla per lluitar contra l´intrusisme a l'Ajuntament de Girona en una reunió que s´ha dut a terme aquest migdia a l'Ajuntament. A la trobada hi ha assistit el president de l´ATA, Lluís Parera, la gerent de l´entitat, Àngela Galceran, l´alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i la tinent d´alcalde de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme, Glòria Plana.

Durant la reunió l'Associació d´Apartaments Turístics ha donat a conèixer les accions que està duent a terme per aconseguir legalitzar el màxim d´apartaments i habitatges d´ús turístic possibles, una tasca que ara mateix és prioritària per l'entitat ja que els il·legals "donen mala imatge al sector", segons ha manifestat el seu president. Per Lluís Parera "legalitzar dóna garanties de seriositat, servei i qualitat de producte".

Actualment al terme municipal de Girona, segons dades de l'Ajuntament, hi ha 361 apartaments turístics, una xifra que ha augmentat en els últims anys "en consonància al creixement del turisme a la ciutat i, per tant, de la demanda", assegura Parera.