La Policia Municipal de Girona va detenir el dissabte a la nit un noi menor d'edat per robar d'una estrebada una bossa de mà. Els fets van passar al barri de la Devesa, quan el lladre va estirar la bossa de mà que una dona portava penjada a l'esquena.

Tant la dona com l'home que l'acompanyava van caure a terra i van necessitar atenció mèdica per lesions lleus. El noi va fugir corrent del lloc dels fets juntament amb un altre jove. Gràcies a la col·laboració ciutadana, la policia va saber més detalls dels dos joves i també per on havien escapat.

Poc després, agents del cos van localitzar un grup de joves, entre els quals hi havia l'autor de l'estrebada i el jove que l'acompanyava. En fer comprovacions, van adonar-se que l'altre noi era menor i que s'havia escapat d'un centre. A més, en el mateix grup també hi havia un home de 24 anys amb una ordre de detenció pendent, que també va quedar arrestat.

Els fets van passar cap a les onze de la nit del dissabte 25 de febrer, quan la central de coordinació de la Policia Municipal de Girona va rebre una trucada que alertava d'un robatori en ple carrer. Una parella havia estat víctima d'una estrebada i, a conseqüència del robatori, tots dos havien caigut a terra.

Les víctimes van explicar que estaven passejant per un carrer proper al parc de la Devesa quan, de sobte, un noi jove va estirar la bossa de mà que la dona portava penjada a l'espatla. Tant la dona com la seva parella, que anava agafada, van caure d'esquenes a terra. El lladre, acompanyat d'un altre jove, van marxar corrent.

Quan es van refer del cop i de l'ensurt, les víctimes van intentar perseguir els lladres. Gràcies a la col·laboració ciutadana, la policia municipal va saber que dos nois havien sortit corrent en direcció al parc de la Devesa i que un d'ells s'havia amagat la bossa de mà dins de la jaqueta.