El Consell Municipal de la Formació Professional i Ocupacional de Girona va aprovar ahir el pla de treball de l'òrgan, en la primera sessió plenària celebrada després de la constitució de l'ens.

El pla de treball del consell inclou les línies estratègiques que se seguiran en els propers mesos. L'ordre del dia d'ahir també incloïa un debat sotre l'organització i funcionament del consell, la incoproració d'un nou representant a l'organisme, la ratificació de l'acord aprovat per la Comissió Permanent de suport a la ipmlenentació del nou cicle formatiu d'Anatomia Patològica de l'institut Narcís Xifra i la posada en coneixement del nou itinerari del cicle informatiu de mecànica de l'institut Montilivi.

La d'ahir va ser la primera sessió del Consell després de la constitució de l'òrgan, que es va fer el 29 de novembre del 2016. La finalitat d'aquest consell és esdevenir un òrgan de consulta, assessorament i participació dels diferents agents educatius, socials i econòmics i que serveixi de plataforma estable de treball, debat i proposta per impulsar la formació professional i ocupacional.

El Consell estarà format per membres del govern i l'oposició, la Generalitat, Diputació, Consell Comarcal, Cambra de Comerç, PIMEC i FOEG, empreses amb FP Dual sindicats, centres educatius de formació professional i ocupacional, centres de formació d'adults, universitats, entitats del tercer sector, federacions d'associacions de pares i mares i alumnat de centres de formació professional o ocupacional.