Els Mossos d'Esquadra han detingut cinc persones com a presumptes autors d'un robatori amb violència i intimidació a Salt (Gironès). Els fets van passar la matinada del 4 de febrer, quan quatre homes van irrompre en una casa després de forçar-ne la porta mentre una dona estava dormint en el sofà de casa seva i la van agredir.

Els lladres la van colpejar amb una arma de foc i li van sostreure diversos telèfons mòbils, una consola i diners en efectiu. La policia va esbrinar quin era el vehicle que van utilitzar per fugir i van detenir dos dels quatre suposats autors. Els altres dos els van detenir posteriorment als seus domicilis. A un dels detinguts també se li imputa un delicte contra la salut pública.

En total es van detenir cinc persones els dies 4 de febrer i 6 de març, d'entre 21 a 30 anys, de nacionalitats espanyola, russa, magrebina i gambiana, com presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència i un delicte contra la salut pública.

Els Mossos van localitzar el vehicle sospitós amb dos dels lladres al seu interior i els agents van detenir els dos homes com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència.