La fira de food trucks de Salt, que s'havia de celebrar ahir i avui, s'allargarà finalment fins demà perquè ahir al vespre es va haver de suspendre a causa del mal temps. Segons ha explicat el regidor de Dinamització Econòmica, Àlex Barceló, totes les furgonetes gastronòmiques ja han confirmat que es quedaran fins diumenge a les set de la tarda a l'Era de Cal Cigarro, dia en què també tindran lloc algunes de les actuacions musicals i infantils que s'havien de celebrar ahir.

Al final, ahir divendres només es van poder celebrar les jornades tècniques dirigides als professionals, que segons l'Ajuntament van resultar tot un èxit. Però degut a les condicions meteorològiques adverses, l'organització, conjuntament amb tots els participants, van decidir suspendre la vessant lúdica d'ahir al vespre i allargar en canvi la Fira fins diumenge.

D'aquesta manera, l'Espai Market i l'Espai Pícnic, on es podran comprar i degustar els plats, estaran oberts avui de dotze del migdia fins a les dotze de la nit, d'acord amb la programació prevista, però també hi seran diumenge de dotze del migdia a set de la tarda. Segons ha informat el consistori, durant la jornada de demà es mantindrà la programació de l'Espai Pícnic amb espectacles familiars i infantils i a l'Espai Market es preveu l'actuació dels espectacles previstos per ahir.

En canvi, l'Espai Empresa (dedicat als professionals que es dediquen a aquesta branca de la gastronomia) finalitzarà avui, tal com ja estava previst.