L'Ajuntament de Girona ha participat aquesta setmana al Global MICE Day, celebrat a Brussel·les. A través del Girona City Convention Bureau, la ciutat ha format part d'aquesta fira i workshop europeu per donar-se a conèixer com a seu de futurs congressos. El Global MICE Day és la fira de turisme de negocis més destacada del continent i reuneix els principals compradors europeus i internacionals del segment associatiu d'aquest sector.

Aquesta és la primera vegada que s'organitza l'esdeveniment a Brussel·les i hi han assistit una setantena de proveïdors, entre 600 i 800 visitants professionals i entre 50 i 70 compradors professionals de països propers, com per exemple serveis de càtering, centres de congressos, grans hotels, espais singulars, serveis de logística o agències i intermediaris, entre altres. A més de la fira, s'han portat a terme diverses conferències i espais de trobada per crear xarxa.

La regidora de Promoció Econòmica, Glòria Plana, ha destacat que la presència de Girona a la Fira és important perquè és a Brussel·les on hi ha la seu de les principals associacions europees.