La Policia Municipal de Girona ha detingut tres persones que havien intentat entrar en un pis del carrer Migdia per robar-hi. Duien eines i estris a sobre que els van acabar delatant.

La detenció es va produir dijous arran de l'observació que va fer una parella d'agents de paisà. En concret, van veure dues dones i un home que sortien d'una botiga amb actitud amatent i miraven diferents portals d'escales de l'Eixample. Els agents van fer algunes gestions i van constatar que havien comprat eines que podrien servir per esbotzar panys. Per això, els van seguir fins que van entrar en una escala de veïns.

Minuts després, en van baixar i van seguir amb l'actitud amatent. Seguidament, van comprovar que no eren veïns i els van seguir fins a un carrer proper on tenien estacionat un vehicle. Un cop aturats els van preguntar què feien a l'escala. Les respostes i evasives que van donar van reforçar les sospites dels agents, que els van demanar que mostressin els estris que duien.

Això va refermar més la hipòtesi que pogués tractar-se d'un grup que robava a domicili. Els agents van anar a l'escala i van veure que un dels pisos presentava força danys al pany. Van localitzar el propietari, que va dir que feia poc que havia sortit del domicili i que el pany no estava malmès.

Els agents van detenir Silvana S., de 31 anys; Suzana S., de 36 anys, i Ricardo S., de 18 anys, tots tres de nacionalitat croata i sense domicili conegut i sense antecedents, per un delicte de robatori a l´interior de domicili en grau de temptativa. En l'escorcoll, els agents van recuperar guants i mitjons, habitualment utilitzats per no deixar empremtes, així com altres estris que se solen fer servir per esbotzar portes i que duien amagats.