«A la tercera estic convençut que serà la bona». El tinent d'alcaldia d'Urbanisme, Mobilitat i Via Pública, Joan Alcalà, creu que aquest cop, les obres per fer la pista coberta del col·legi Cassià Costal arribaran a bon port.

L'Ajuntament acaba de licitar els treballs per la pista cobert després que en dos concursos anteriors, l'empresa que havia d'executar els treballs es va acabar fent enrere. Ara l'Ajuntament ha redactat el projecte bàsic i l'executiu per tenir el cost real de l'obra. Això ha de permetre segons el representant municipal, saber el cost real de l'obra i si una empresa fa una oferta excessivament baixa serà més difícil que es pugui tenir en compte com a vàlida.

El preu de sortida del concurs és de 984.225,84 euros amb IVA inclòs. En els altres dos concursos públics, el preu de sortida va ser notablement menor. El primer cop el pressupost inicial era de 419.741 euros i el segon va ser de 590.076 euros. El primer cop es va adjudicar a Insyte Instalaciones per 328.948 euros. Després que renunciés es va adjudicar a 470.851 euros, a Cobra Instalaciones y Servicios IVA inclòs. També va renunciar, davant la indignació municipal. Les dues societats que havien guanyat i van abandonar els treballs adjudicats són de Madrid.