L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha carregat contra l'Estat i ha assegurat que no ha tingut voluntat política per tancar un acord i evitar la liquidació del Parc Científic de la UdG. En canvi, per a Madrenas la Generalitat "ha fet tot el possible" per salvar l'equipament però l'administració central "no ha volgut acceptar la bona voluntat i la implicació real amb moltíssims diners ". L'alcaldessa ha admès que el xec de 5 milions que va estendre aquest dimecres la Generalitat tenia "certs condicionants" però assegura que cap administració faria un pas així si no té voluntat de complir.

D'altra banda, ha volgut llençar un missatge de tranquil·litat als treballadors, usuaris i empreses del parc i ha dit que mantindrà l'activitat "amb total normalitat". També s'hi ha referit el president de la Diputació de Girona, Pere Vila, que ha afirmat que continuaran amatents als passos que faci l'Estat però tant ell com Madrenas han manifestat que no entenen quin conveni té cabuda ara que s'ha entrat en fase de liquidació. El subdelegat del govern espanyol a Girona ha dit que seguiran negociant perquè encara es pot tancar un nou acord per retornar el deute.

El president de la Diputació de Girona, Pere Vila. Ha remarcat que l'activitat continuarà com també es mantindrà "l'aposta" de les administracions per tirar endavant el Parc. Vila ha assegurat que continuaran a la "mesa negociadora" i a l'espera de les instruccions que l'Estat marqui en la línia del possible acord plantejat per Sánchez-Bustamante. Malgrat això, ha volgut remarcar que serà "amb unes noves condicions". "Nosaltres crèiem que després de l'esforç que han fet totes les administracions, l'Estat avalaria el pacte i ens trobaríem salvant el Parc i mirant cap endavant", ha conclòs.