El restaurant Disfrutar de Barcelona, dels cuiners Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch, deixebles d´El Bulli i propietaris també del restaurant Compartir de Cadaqués, va rebre durant la gala de la revista Restaurant a Melbourne el premi Miele One To Watch, que reconeix el restaurant amb millor potencial.

L´establiment dels tres antics caps de cuina d´El Bulli s´ha emportat aquest honor després que el seu restaurant de Barcelona hagi entrat al número 55 de la llista dels cent millors restaurants del planeta. Aquesta segona part de la llista -entre els números 50 i 100- es va fer pública per internet fa unes setmanes.

«Una sorpresa i una alegria»

El premi el va rebre Xatruch al principi de la cerimònia. «En dos anys i mig, des que vam obrir el Disfrutar, aconseguir això és un reconeixement que ens afiança en el treball», havia declarat el xef a Efe poques hores abans de recollir el premi». «No ens esperàvem per res entrar d'una manera tan forta en el número 55. És una ­sorpresa i una alegria», va asse­nyalar.