Els dos atracadors que han intentat robar en una sucursal bancària al barri de la Devesa de Girona són dos homes, de 54 i 59 anys, veïns de Salt, de nacionalitat espanyola. Ambdós compten amb antecedents policials per fets similars. Ambdós han quedat detinguts per un atracament en grau de temptativa quan anaven armats amb una escopeta carregada i una arma de la Segona Guerra Mundial sense inutilitzar.

L'avís de l'intent d'atracament l'ha donat un testimoni quan faltaven deu minuts per les dues de la tarda. Aquest ha trucat al 112 i ha dit que havia vist dos homes entrant amb dues armes de foc llargues reals i que estaven carregades per disparar.

A partir d'aquí s'ha desplaçat a lloc agents de paisà i uniformats dels Mossos d'Esquadra que han acordonat la zona i han actuat juntament amb les policies de Girona i Salt.

Els dos homes han arribat en moto pels volts de les dues de la tarda i anaven equipats amb casc, segons testimonis, per cometre l'atracament a la sucursal bancària de la Caixa de la Devesa. La moto ha aparegut a les immediacions del banc.