La Policia Municipal de Girona ha detingut un lladre quan acabava de robar en un pis del barri de la Devesa-Güell. Una patrulla que anava de paisà i feia tasques de seguretat ciutadana va veure dos joves que sortien d'un bloc amb una actitud sospitosa. Es mostraven nerviosos, vigilaven l'entorn i s'amagaven alguns objectes sota la roba. Per això, els agents es van aprovar i es van adonar que els dos nois eren coneguts de la policia i que havien estat detinguts anteriorment. Per això, van demanar suport a altres unitats. Els joves, en adonar-se de la presència policia, van intentar amagar-se i van acabar fugint. La policia va poder aturar un d'ells però l'altre va aconseguir fugir. El detingut és Johan Steven M. T, de 24 anys i veí de Salt. La policia ja té identificat l'altre jove.

Els fets es van produir a plena llum del dia, a dos quarts d'una del migdia. La patrulla no uniformada es va adonar que els dos joves tenien un actitud sospitosa i, a més, els van reconèixer perquè ja eren coneguts de la policia.

Quan els joves van veure que arribaven cotxes policials, van intentar amagar-se i van acabar fugint. Això va provocar corredisses dels agents per aturar els dos delinqüents. Els policies van aturar un d'ells i el van detenir per un robatori amb força a l'interior de domicili. L'altre, però, va fugir tot i que ja està identificat.

La policia va comprovar que dins l'escala hi havia un pis amb la porta esbotzada i trencada i que l'interior estava tot remogut. A més, el propietari del pis va reconèixer com a seus els objectes que els dos joves havien sostret.