El regidor del PSC a l'Ajuntament de Sarrià de Ter ha lamentat que en el debat sobre la ubicació del nou hospital Josep Trueta el municipi que estigui quedant «fora de combat» sigui Sarrià de Ter. El representant socialista en un escrit al seu blog on fa un símil amb un combat de boxa, exposa que en aquesta lluita, segurament Salt està guanyant per «punts» i que per això ara l'Ajuntament Girona, en boca de la seva alcaldessa, Marta Madrenas, ha fet un «ganxo» afirmant que «seria inacceptable una capital com Girona sense un hospital de referència».

Casero recorda que Sarrià de Ter és l'únic municipi que té signat un conveni amb la Universitat de Girona per desenvolupar el Campus de la Salut al seu terme municipal. Això passava perquè el nou hospital es construís a prop de l'actual i el campus quedaria just al costat, però ja en terme municipal sarrianenc, al Mas Boscosa (entre l'hotel Bellavista i el botano de Sarrià).

No obstant, segons la mateixa alcaldessa gironina, l'opció de la capital passa ara per uns terrenys de Domeny, a prop de la Nestlé i de la sortida de l'autopista. Pel regidor socialista, Sarrià encara podria acollir aquest campus «sempre que els poc més de dos quilòmetres que els separen no siguin insalvables».

Finalment, Roger Casero deixa clar que tot plegat depèn de la Generalitat, que és «qui realment ha de decidir» i que fa «allò tan clàssic de la pilotada endavant, que no hi ha pressa». I per molt que colli algun Ajuntament, «segons quina acabi essent la decisió de la Generalitat aquest conveni pot acabar en paper mullat, al fons del riu Ter». Per cloure, apunta que « la guerra segueix oberta i en viurem més batalles) i que «això potser és el més trist de tot plegat».