Com cada any, amb l'arribada de Temps de Flors, s'ha tornat a convocar el Concurs de Flors a l'Església dels Dolors, que compta amb diferents categories: ram de roses, ram de flors, rosa individual, test amb flors, plantes de fulles, cactus, azalees i rododendres (neret), orquidàcies i bonsais. A més, també hi haurà una categoria infantil amb un premi especial per als participants de fins a 12 anys.

En aquest concurs hi pot participar tothom que ho desitgi i no sigui professional del món de la jardineria. Les flors, els rams i les plantes s'hauran de presentar a l'església dels Dolors els dies 11 i 12 de maig de les deu del matí a les vuit del vespre. Cada concursant podrà presentar un màxim de quatre o cinc testos, que hauran d'incloure un sobre tancat amb el nom, l'adreça i el telèfon del participant. A l'exterior s'indicarà l'apartat en què participa.

Cada apartat comptarà amb els seus propis premis, i a més el jurat podrà concedir premis especials a peces que per la seva idea, qualitat i composició es puguin considerar extraordinaris.

Renfe ofereix més places

Per la seva banda, Renfe ha anunciat que els dies 13, 14 i 20 de maig ha programat la circulació de sis trens especials entre Barcelona i Girona, el que suposarà 2.382 places addicionals. A més, també oferirà un 35% de descompte en els bitllets tant de Rodalies de Catalunya com del TAV per tal de facilitar l'arribada dels visitants a la ciutat.