LA MUSS Market, espai de lleure i oci que comptarà amb espais de gastronomia, art, tendències i música en viu, se celebrarà del 12 al 14 de maig a Girona coincidint amb el primer cap de setmana de Temps de Flors. El mercat comptarà amb deu foodtrucks i seixanta marques de tendències, moda i decoració.

També comptarà amb sis actuacions musicals i quatre espectacles repartits entre els tres dies. Tot plegat a les terrasses de l'hotel AC Palau de Bellavista de Girona. Es preveu l'assistència de més de 10.000 persones a la seva primera edició, que serà d'entrada lliure al públic.

Per facilitar l'accés a LA MUSS Market, s'ha habilitat un minibús durant els tres dies de l'esdeveniment, amb una parada a plaça Catalunya, que serà gratuït per a tots els assistents i estarà actiu durant l'horari del market.

LA MUSS es vol estendre per tota la demarcació gironina i celebrar diverses edicions durant l'any. La pròxima cita, segons ha informat l'organització, serà el mes de juliol a Cadaqués. El mercat obrirà aquest divendres a les 13.30 hores.