Moure's per Girona la setmana de Temps de Flors no és fàcil. Arriben milers de visitants i la mobilitat a la ciutat es complica. L'ajuntament recomana als visitants que s'acostin a la ciutat en transport públic i que els gironins es moguin a peu.

Però si considereu que el cotxe continua essent una bona opció, aquí teniu un mapa interactiu amb els principals aparcament gratuïts de la ciutat. Són unes 6.000 places d'aparcament. Però ja us advertim, a les més properes al centre, com els aparcaments de La Copa, serà pràcticament impossible trobar una plaça.

Segons les dades d'un estudi fet a través del mòbils dels visitants, en l'edició del 2016 de Temps de Flors 2017 (un 4% més que l'any anterior) i, d'aquestes, un 14% eren de fora de Catalunya. Enguany, el consistori també treballa amb la previsió de rebre milers de visitants.

L'ajuntament ha renovat el conveni amb Renfe i ofereix descomptes del 35% en el preu del bitllet. Durant Temps de Flors 2017, la companyia oferirà 100.000 seients a Rodalies i incrementa en 2.500 seients l'oferta d'alta velocitat.

Un cop a la ciutat, moure's a peu és la millor opció. Si esteu cansats, també teniu l'opció d'utilitzar el trenet turístic que fa un recorregut per diferents indrets del Barri Vell de Girona durant el Temps de Flors. Tenen el punt de sortida al Pont de Pedra i a la Plaça de Sant Feliu.

Consulta el nostre Especial Temps de Flors