L'Ajuntament de Girona busca una empresa de seguretat privada que tingui furgons blindats per a la recollida, dipòsit, custòdia, transport, recompte, classificació i distribució dels diners de les zones blaves i verdes d'aparcament de Girona. El preu estimat és de 45.532 euros per a dos anys amb la possibilitat d'una pròrroga per a dos anys més. i l'elecció de l'empresa es fa per mitjà d'un concurs públic obert.

El tinent d'alcaldia de Mobilitat i Via Pública, Joan Alcalà, ha desvinculat aquest servei a cap succés previ i afirma que es fa per motius de «seguretat» tenint en compte que es tracta de recollir diners i apunta que anteriorment ja s'havia fet. «Sempre que es mouen diners és bo actuar amb mesures de previsió», ha indicat. El pressupost pel qual es licita el servei és el màxim que es podria pagar, en funció d'un seguit de preus previstos per cada servei.

El servei es portarà a terme durant tres dies a la setmana, entre dilluns i divendres, segons es pacti. No es farà en festius i si hi ha canvis s'haurà de concensuar prèviament. L'horari de recollida serà entre les dotze del migdia i les tres de la tarda.

L'empresa haurà de recollir les saques que entreguin els treballadors del servei d'estacionament amb horari limitat. Haurà d'escanejar cada un dels codis de les sques que s'entregaran amb els fons. Aquests prèviament hauran estat comptats per part del servei d'estacionament amb horari limitat, que entregarà als vigilants una còpia del document amb el desglossament del comptatge efectuat. S¡haurà de fer un justificant amb diferents dades de la saca concreta i inclourà una signatura del vigilant que huarà recollit els diners. Aquest servei es farà a les dependències del servei d'estacionament. L'empresa s'endurà els diners de les saques a la seva seu per custodiar-los i fer el recompte i ho haurà de notificar a l'Ajuntament. Finalment farà l'ingrés dels diners a l'Ajuntament.