La segona edició de Girocòmic - Fira del còmic i l'entreteniment de Girona, se celebrarà del 12 al 15 d'octubre de 2017 i triplicarà el seu espai en relació amb l'edició anterior. Com a novetat s'hi dedicaran espais als jocs de taula, als videojocs i als tallers divulgatius, que se sumaran a les exposicions, la zona infantil i la sala de projeccions de l'anterior edició. Al llarg d'aquests 4 dies, també hi haurà la visita de diferents autors, dibuixants i experts del món del còmic, que participaran en nombroses activitats, com conferències i taules rodones, signatura de llibres i dibuix en directe. En el mateix recinte també hi haurà una zona dedicada als fanzines i obres d'autoedició.

Girocòmic també ha entrat a formar part del programa de suport a les fires del llibre de Catalunya que impulsa el Servei de Biblioteques amb la col·laboració de l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), i que porta les biblioteques públiques a comprar títols a les fires que se celebren a Catalunya. El Servei aposta per un projecte que beneficia d'una banda les fires, atès que se'ls garanteix una quantitat d'ingressos addicional; i de l'altra les biblioteques, que poden ampliar el seu fons adquirint-hi les novetats exposades.

El cartell del Girocòmic és obra de l'il·lustrador gironí Xavier Felip (Grafixcat) que obre la porta a una col·lecció de cartells d'autor que any rere any donarà imatge a les diferents edicions de Girocòmic. La Fira està organitzada per Incatis i compta amb el suport de Panini, l'Ajuntament, el Patronat de Turisme - Girona Costa Brava i la col·laboració d'entitats i associacions com l'Aula Manga de la Universitat de Girona, Via Lúdica, JugarxJugar, la Cooperativa Abacus i la Llibreria 22, entre d'altres.

A través d'una pàgina web, que s'anirà actualitzant a mesura que s'acosti l'esdeveniment, es podran conèixer les novetats, activitats que s'incorporin al programa, signatures d'autors, compra d'entrades anticipades o bé contractar un espai.