La nova estació de Girocleta del carrer Riu Freser, al barri de Sant Pau, ja està en marxa. L'estació es troba al tram comprès entre els carrers de Sant Isidre i Santiago i compta amb 23 aparcaments per a bicicletes. Amb aquestes noves places, ja hi haurà 478 aparcaments de Girocleta repartit per les divuit estacions de la ciutat.

A més, el regidor de Mobilitat, Joan Alcalà, ha dit que estan estudiant «diferents ubicacions» per posar una nova estació de Girocleta a l'Eixample durant aquest 2017, tal com està previst al Pla de Mobilitat Urbana. «De mica en mica anem estetenent la xarxa d'estacions de Girocleta a la ciutat, refermant la nostra aposta per la mobilitat sostenible», indica.

Actualment la Girocleta compta amb 2.503 usuaris, una xifra que va en augment. A més, just la setmana passada, concretament el dia 25 de maig, es va superar el rècord d'usos en un sol dia de servei, tot arribant als 1.599 viatgers.

Durant aquest 2017, des de l'1 de gener al 28 de maig, els usos de la Girocleta han estat de 145.722, un 12% més que durant els primers cinc mesos de l'any passat, quan havien arribat a 123.982. Segons Alcalà, aquestes dades confirmen l'encert de les noves estacions i l'ampliació de la xarxa ciclable.