Atracament a punta de pistola al centre de Girona. Un home que portava una arma -que no es va poder determinar si era real o simulada- va entrar ahir, al voltant de les cinc de la tarda, a la benzinera Repsol del carrer de la Creu i va amenaçar el treballador que hi havia a l'interior del local. Amb la pistola a la mà, l'atracador va exigir a l'empleat que obrís la caixa enregistradora i que li entregués els diners. Una vegada va aconseguir el botí, l'home va fugir a peu de la gasolinera.

Els fets es van produir quan l'establiment estava obert, tot i que en l'atracament ningú va resultar ferit. El mateix treballador va alertar la policia dels fets i va facilitar la descripció del lladre. A continuació, els Mossos van obrir una investigació i van començar una recerca per localitzar el sospitós del robatori. A dos quarts de set de la tarda, agents de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) dels Mossos van detenir l'home al carrer del Carme de Girona, quan caminava per la zona. La policia li va trobar 230 euros a sobre, que es considera que serien els diners que hauria obtingut de l'atracament (ja que la majoria dels bitllets eren de 50 i 20 euros).

El detingut és un veí de Girona, de 45 anys i nacionalitat espanyola, amb diversos antecedents per fets similars (com un altre atracament, furts i robatoris violents).