Un accident

El xoc ha estat espectacular però les conseqüències finalment han estat menys greus que les destrosses.

S'ha produït pels volts de les set del matí a l'avinguda de Josep Tarradellas, a l'altura de la seu de la Tresoreria de la Seguretat Social.

La Policia Municipal de Girona investiga el succés però tot apunta que un turisme ha desplaçat l'altre i han acabat xocant. Amb la mala sort que un dels cotxes ha impactat contra un fanal i aquest de retruc, contra un vidre de l'edifici de la Tresoreria.

Aquesta trencadissa ha provocat danys materials no només als dos vehicles sinó a l'edifici en qüestió i al mobiliari urbà.

A causa de l'accident, s'ha tallat l'avinguda Tarradellas abans d'arribar a la frontissa de la carretera Santa Eugènia perquè hi treballessin els efectius d'emergències.

La conductora d'un dels vehicles, de 43 anys, ha resultat ferida de poca gravetat. El SEM l'ha evacuat en una ambulància cap a l'hospital Josep Trueta de Girona. L'altre conductor ha resultat il·lès de l'accident.

En paral·lel els Bombers, la Policia Municipal i el servei de neteja han netejat la calçada que ha quedat plena de peces dels dos vehicles a causa del fort impacte.

I també han retirat el fanal i el vidre del tercer pis de l'edifici de la Seguretat Social que ha quedat destrossat per l'accident de trànsit.

Al lloc dels fets s'hi han acumulat molts curiosos que volien veure què ha passat, sortosament, en una hora que encara no hi havia famílies portant als nens a l'escola Maristes, que es troba a tocar del lloc de l'accident.