El jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona ha enviat a presó els dos homes detinguts aquesta setmana per la violació múltiple d'una dona a Girona el passat gener. El tribunal ha decretat presó provisional i sense fiança pels delictes d'agressió sexual amb penetració i robatori amb violència. Els dos joves -de 19 i 20 anys, nacionalitat espanyola i veïns de la ciutat- van quedar detinguts aquest dimarts, quan els Mossos d'Esquadra van arrestar-los pels fets que van tenir lloc el 21 de gener d'aquest any a ple carrer.

La víctima va denunciar que, mentre tornava a casa, tres homes van abordar-la a la zona del pont del Rei, al carrer del Carme de Girona, al voltant de quarts de sis de la matinada. Els tres homes li van sostreure la bossa de mà i la van agredir sexualment per torns. L'àrea d'investigació criminal dels Mossos, que es va encarregar del cas, sospitava que els agressors i la víctima s'havien conegut aquella nit en un bar de copes i que després els tres homes van abordar-la al carrer.

Els Mossos mantenen la investigació oberta d'aquest cas i no descarten una altra detenció, ja que estan buscant el tercer home implicat en els fets.