Deu restaurants de l'àrea urbana de Girona participen a l'onzena edició de les jornades de l'arròs que organitza el col·lectiu gastronòmic Girona Bons Fogons. Es tracta de la Banyeta; El Celler de Can Roca; EGG gastronomia; El Duc de l'Obac; La Riera; Massana; Occi; Divinum; Umai i Novara Hotels.

La campanya, on els restaurants participants elaboren plats amb l'arròs com a ingredient principal, es fa del 15 de juny al 15 de juliol. En concret, els establiments incorporen plats d'arròs, bàsicament de Pals, a les seves cartes. L'acte de presentació es va fer ahir als Jardíns dels Alemanys, on els presents van poder degustar un plat d'arròs de l'estany de Pals.

El col·lectiu, nascut l'any 2007, organitza altres esdeveniments gastronòmics a Girona, com ara les jornades de la tòfona. L'objectiu del col·lectiu és recuperar, mantenir, actualitzar i promoure els coneixements, costums i productes de la cultura gastronòmica gironina, així com el seu extens receptari tradicional.