L'Escola Universitària de la Salut i l'Esport ha celebrat avui a l'Auditori de Girona l'acte de Graduació dels graus en Fisioteràpia i en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport. De la promoció 2013-2017, la cinquena d'EUSES, han sortit 178 nous graduats en Fisioteràpia i 82 en CAFE.

L'acte, que ha omplert l'Auditori, ha estat presidit per l'alcalde de Salt, Jordi Viñas; per la delegada del Rector per als Centres Adscrits, Dra. Josefina Patiño; el director acadèmic d´EUSES, Rafel Magrinyà; el director del Grau en Fisioteràpia, Dr. Mariano Gacto; i el director del Grau en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, Adrià Martín.

El periodista Jordi Grau ha presentat un acte que ha comptat amb l'acompanyament de la música de la pianista Maria Canyigueral. Després dels discursos dels directors d'EUSES i de la Dra. Josefina Patiño, s'ha procedit al lliurament de diplomes als nous graduats.

Chloé Barozzi i Elena Roca, en representació dels alumnes de la cinquena promoció del Grau en Fisioteràpia, i Carla Surina, en representació dels graduats en CAFE, han adreçat unes paraules als assistents abans que els nous graduats i el professorat rebessin les plaques i les orles de les seves respectives promocions.

L'acte ha finalitzat amb la intervenció de l'alcalde de Salt i amb el cant de l'himne universitari, Gaudeamus Igitur.