Quin és el millor restaurant romàntic de Girona? És el que intentarà descobrir el concurs Joc de Cartes de TV3 aquest dijous. Quatre restaurants de la ciutat posaran a prova el seu local, la seva cuina, la seva carta i la relació qualitat-preu. Els mateixos restauradors i el presentador del programa -el cuiner Marc Ribas- seran els encarregats de posar les notes. Els quatre restaurants de la ciutat de Girona -escollits a través d'un càsting- que competiran seran Els Jardins de la Mercè, el Llevataps, el München i el Divinum.

A cada programa de 'Joc de cartes' concursen quatre restaurants amb un mateix tipus de cuina i d´una zona determinada que s'enfronten entre si. El guanyador de cada programa s'endú un premi de 5.000 euros per invertir en el seu local.

En el càsting del programa es van presentar més de 900 restaurants de tot Catalunya, dels que només 52 apareixeran en l'actual temporada del concurs. El contingut del programa barreja la gastronomia amb un toc de 'reality'.

Carles Torras, de la productora responsable del programa, va explicar durant la presentació que "no és purament un programa gastronòmic, és una competició entre projectes de vida. Tot s´intueix, però res esclata, és molt interessant veure com es construeix el relat"