Una baralla va acabar ahir amb un home apunyalat al barri de Can Gibert del Pla de Girona. Els fets es van produir ahir de matinada arran d´una discussió entre dos homes.

Els Mossos d´Esquadra La víctima, per la seva banda, va ingressar a l´hospital Josep Trueta de Girona, d´on va ser donat d´alta a última hora del dia.

Els fets van succeir pels volts de dos quarts de cinc de la matinada a l´altura del número 168 del carrer Güell de Girona, molt a prop d´un bar. Els Mossos van rebre l´avís que dues persones s´estaven barallant al carrer.

En arribar al lloc, els policies van comprovar que un home havia rebut diverses ganivetades per part d´un altra persona després d´una discussió. L´atacant li havia clavat tres ganivetades a la zona de l´esquena. Els agents i efectius del SEM van assistir la víctima. L´apunyalat és un home de 36 anys, de nacionalitat marroquina, que el SEM va evacuar en estat greu en ambulància fins a l´hospital Josep Trueta, on va ingressar sense que es temés per la seva vida

Mentre això succeïa, més patrulles dels Mossos d´Esquadra van començar a pentinar el barri per tal de localitzar l´agressor, que havia fugit del lloc amb una bicicleta.

Poca estona més tard, els Mossos el van localitzar al carrer Puigneulós, al mateix barri. Es tracta d´un jove de 21 anys, de nacionalitat guineana i veí de Girona, que va quedar acusat de ser el presumpte autor d´un delicte de lesions. Els Mossos investiguen el mòbil de l´agressió.

El detingut per l´apunyalament a Can Gibert del Pla compta amb diversos antecedents policials, entre altres per tràfic de drogues i lesions. Aquest està pendent de passar pròximament a disposició del Jutjat d´Instrucció en funcions de guàrdia de Girona quan sigui requerit.