La Policia Municipal de Girona ha detingut dues lladres quan sortien d'un pis de la zona de l'Eixampla de Girona amb tres guardioles, 2.400 euros, objectes personals i productes de bellesa robats amagats a la bossa de mà. Cap a la una de la tarda d'aquest dijous, la central de comandament va rebre la trucada d'un veí que alertava que havia vist dues dones amb actitud sospitosa que entraven i sortien de diversos edificis. La central va passar la descripció de les dones a totes les unitats policials operatives. Una d'elles, amb agents no uniformats, van interceptar les dues sospitoses quan sortien d'un domicili. Quan els agents es van identificar com a policies, les dones es van alterar, cosa que va fer augmentar les sospites dels policies. Llavors, les van identificar i van demanar que obrissin les bosses de mà.

A l'interior, els agents van descobrir les tres guardioles amb força diners a l'interior, un estri per obrir portes i, també, objectes personals i productes de bellesa que no eres d'ells però tampoc van poder explicar la seva procedència.

A disposició judicial

Un cop a dependències policials, van constatar que la quantitat de diners sostrets era de més de 2.400 euros, entre euros i divises estrangeres. Per tot plegat, van detenir les dues dones com a autores d'un suposat delicte de robatori amb força a l'interior de domicili. Són Eleonora I, de 22 anys i nacionalitat búlgara, i Marilena S., també de 22 anys i de nacionalitat italiana.

Les dones, de qui no consten antecedents ni domicili conegut, van quedar detingudes a l'espera de passar a disposició judicial.