La festivitat de Sant Jaume va centrar ahir els actes de la Festa Major de Salt, que s'allargarà fins dissabte, amb el tradicional ofici solemne, sardanes i música.

Els actes van iniciar a les 9 del matí (i fins a les 9 del vespre) amb el torneig de Botxes al parc de la Maçana. Al migdia, tenia lloc l'ofici solemne de festa major en honor de Sant Cugat, amb l'acompanyament de la Coral Tribana Salt a l'església de Sant Cugat. Tot seguit, es va oferir el tradicional concert de Festa Major a càrrec de la mateixa coral i amb direcció de Quim Bonal. També a les 12 del migdia es va celebrar l'ofici solemne de festa major amb l'acompanyament del Cor Parroquial a l'església de Sant Jaume per, a continuació, tenir lloc la ballada de sardanes i un vermut davant aquesta església, mentre a la mateixa hora tenia lloc una festa de l'escuma a la plaça Catalunya de la localitat.

La música a l'Era de Cal Cigarro l'encetava a les vuit del vespre un concert de tarda a càrrec de La Chatta Orquestra, a les 10 del vespre tocava l'exhibició de ball a càrrec de Zona Olé i Rosa Torrent (a la mateixa hora hi havia un concert amb la Coral Multicultural al passeig Ciutat de Girona) i tancava la jornada un ball de festa major amb La Chatta Orquestra.