Bona tarda! Aquí està un repàs als titulars més importants del cap de setmana fins el moment

Enllestit l'acord de compra del Girona FC per part del Manchester City

Dijous al vespre, just després de la victòria de la pretemporada contra l'Oldham, Pablo Machín decideix acabar amb l'estrany i llarg silenci que havia mantingut aquest estiu.Una venda que, després de setmanes d'avançar mandrosament pels corriols de la burocràcia, ja està enllestida i s'anunciarà ben aviat, fet que permetrà el que Machín va insinuar dijous quan va trencar el seu silenci a Oldham: «Espero tenir més jugadors el proper partit». I aquest partit és el de dimarts a Palamós contra el Brighton.

Obres sense parar a Montilivi

El Girona també ha estat notícia per la velocitat amb la que avancen els treballs de l'ampliació de l'Estadi de Montilivi.

Els treballs damunt del terreny de joc fa setmanes que s'estan fent. I en els darrers dies havien començat els preparatius per desenvolupar l'altre gran projecte de canvi d'imatge que afectarà Montilivi aquest estiu: l'ampliació de la grada per possibilitar que l'aforament actual, de poc més de 9.200 espectadors, es dispari fins als 13.500.

Remodelació de l'estadi: Totes les fotografies de com està quedant

Vaga dels treballadors d'ambulància

Més enllà del futbol, els treballadors de les ambulàncies han estat protagonistes: Anuncien una vaga parcial i indefinida. Proposen una aturada puntual en hores o dies concrets per protestar per la rebaixa de les condicions laborals i la poca implicació de Salut.

Més imformació sobre el conflicte de les ambulàncies.

Accident a la C-65

Avui diumenge, un accident a la C-65 que ha provocat ferides a dues persones, una d'elles una veïna de Sant Feliu de Guíxols de 27 anys, ha provocat importants retencions a la via d'aquells que volien passar el diumenge a les platges de la Costa Brava centre.

Totes les imatges de l'accident a la C-65

El capítol de successos ha estat protagonitzat per aquest fet i per un parell de cops de pedra. El primer contra el maquinista d'un tren que va provocar ferides al treballador i retards a la línia. El segon és va produir a Cadaqués la matinada de dissabte a diumenge, quan una noia va patir una fractura a les costelles per un cop de roc d'un atacant que es va perdre entre la multitud.

Cadaqués porta uns dies protagonitzant la crònica de successos per diversos altercats a la zona d'oci nocturn.

I él més vist del cap de setmana a diaridegirona.cat:

VÍDEO | Així va ser l'accident de Rodalies a l'Estació de França

Una nena de 14 anys és violada dos cops en una mateixa nit a Birmingham

VÍDEO | Ryanair expulsa d'un a un grup de noies que celebraven un comiat de soltera

Un nen perd un dit en un casal d'estiu

i l'efemèride:

50 anys del gran incendi de la Costa Brava que va cremar més de 4.000 hectàrees. (Un reportatge de David Jiménez)