Cinc encaputxats assalten una casa de Bescanó amb una pistola i una barra de ferro

La investigació sobre els cinc encaputxats van entrar dissabte per la força a una casa als afores de Bescanó (Gironès) segueix oberta. Els lladres van entrar a l'edifici amb una pistola i una barra de ferro d'on van endur-se 900 euros i dos aparells de televisió.

El Manchester City confirma les cessions d'Aleix, Douglas Luiz i Marlos Moreno

El Girona FC ha anat fent públiques les tres cessions aquest migdia, amb una hora de diferència entre cadascuna. Els nous futbolistes Alex Garcia, Douglas Luiz i Marlos Moreno juguen avui contra el Brighton a Palamós.

Un veler s'enfonsa a Port de la Selva

Un dels dos velers que va aparèixer fa una setmana empès per la tramunana s'ha enfonsat aquest matí. Protecció Civil ha portat a terme tasques per garantir que no hi hagués un vessament de combustible.

Destituït el cònsol a Washington després de burlar-se de l'accent de Susana Díaz

El ministre d'Afers Exteriors, Alfonso Dastis, ha destituït el cònsol espanyol a Washington, Enrique Sardá Valls, després dels seus comentaris despectius cap a la presidenta andalusa, Susana Díaz. En el seu compte oficial de Twitter, Díaz ha assegurat que se sent "orgullosa de ser andalusa" i del seu "accent andalús", en resposta a Sardà Valls, que es va burlar de l'accent de la política socialista.

Detenen un traficant per vendre marihuana dins tetrabriks de fruita, a Roses

La Policia Local de Roses ha detingut un veí de la població, de nacionalitat marroquina, per un presumpte delicte contra la salut pública per tràfic de marihuana. La substància era distribuïda a l´interior de tetrabriks de sucs de fruita.