Detenen el regidor figuerenc Diego Borrego per la gravació al lavabo de l'estació del TAV

El regidor de Figueres Diego Borrego ha estat detingut avui en el marc de la investigació per les gravacions al lavabo de l'estació del TAV de Girona, després que els Mossos haguessin descobert material compromès. Per ordre del jutge, la policia d'ha encarregat de buidar i analitzar l'ordinador del regidor del qual el PPC va suspendre d'afiliació en relació als fets.

El PSG pagarà els 222 milions de la clàusula de Neymar aquesta setmana

"El PSG pagarà la clàusula de Neymar i el presentarà a finals d'aquesta setmana", ha afirmat l'agent del jugador brasiler, Wagner Ribeiro, abans d'entrar a l'aeroport del Prat al costat de Neymar i el seu pare. El futbolista ha anunciat oficialment avui, després de diversos dies de polèmica, que deixa el club blaugrana.

Dos homes atraquen a punta de pistola l'oficina de correus de Caldes

Dos homes s'han atracat l'oficina de correus de Caldes amb una pistola i la cara descoberta. Els lladres han obligat als treballadors a donar la recaptació, emportant-se 3.000 euros i cupons de l'ONCE. El moment de l'atracament ha quedat enregistrat a les càmeres de videovigilància de l'edifici, però la policia encara no ha localitzat els sospitosos.

Puigdemont: «L'acord del Ter és un pacte de país»

El president de la Generalitat ha agraït el compromís de l'àrea de Barcelona per resoldre "un greuge històric" i "un deute" amb el riu. Puigdemont també ha destacat que l'acord per al retorn progressiu de l'aigua del Ter és un "pacte de país" i ha destacat que el dia d'avui com un dia "històric" perquè "de manera conjunta i solidària" s'ha revertit el "greuge" que ha patit el Ter durant anys.

El Magic Park de Platja d'Aro tanca les portes al setembre després de 43 anys

Platja d'Aro perdrà aquest mes de setembre una altra de les seves icones: el parc d'atraccions Magic Park tancarà les seves portes després de 43 anys d'existència. Després del tancament, previst pel dia 11 de setembre, només es conservarà el saló de joc Atzar, de màquines recreatives i apostes esportives.