Mor un nen de 13 anys en caure per un penya-segat a Roses

Un nen de 13 anys ha mort aquest migdia després de caure per un penya-segat a Roses. La criatura estava d'excursió i feien el camí de ronda que passa per la zona de la Cala Montjoi. La mort s'ha produit després d'haver-se precipitat al buit des d'uns 30 metres d'alçada.

Es salta un control a a l'N-II a la Jonquera i li descobreixen 107 quilos d'haixix en bosses d'escombraries al cotxe

Un conductor ha acabat detingut després de saltar-se un control de la Policia Nacional a l'N-II a la Jonquera. Quan el van poder aturar, els agents van descobrir que portava 107 quilos d'haixix al maleter en bosses d'escombraries.

Els advocats de Neymar paguen els 222 milions a les oficines del Barça

Els representants legals del davanter brasiler Neymar da Silva s'han personat aquesta tarda a les oficines del FC Barcelona i han pagat els 222 milions d'euros que costa rescindir el contracte del jugador.

La campanya unitària pel 'sí' començarà el 15 de setembre i celebrarà tres grans actes

La campanya unitària d'entitats i partits pel 'sí' al referèndum començarà el proper 15 de setembre i comptarà amb tres grans actes. La campanya l'ha presentat aquest dijous el president de l'ANC, Jordi Sánchez, i representants de l'Associació de Municipis de Catalunya (AMI), Òmnium Cultural, el PDeCAT, ERC i la CUP, entre d'altres.

Un terç dels catalans pateixen insomni

La malaltia afecta de forma freqüent la població, amb una incidència del 30-45%. Es recomana no automedicar-se sinó acudir a l'especialista per tal d'avaluar les causes de la manca de son, moltes de les quals estan associades al ritme de vida.