L'Ajuntament de Sarrià de Ter va treure a licitació el passat 21 de juliol el contracte d'obres de reformes del pavelló municipal amb un pressupost de licitació de 153.999,99 euros (IVA inclòs) i una durada de tres mesos. L'actuació servirà per reformar els vestuaris i accessos a pista, crear una rampa exterior d'accés a les grades i la impermeabilització del terrat. Les empreses tenen de termini per presentar les seves ofertes fins al pròxim 14 d'agost.

El ple del mes d'abril va aprovar una modificació de crèdit que permetria finançar diferents intervencions per reduir el deute del municipi i per fer obres de millora d'equipaments, sobretot el pavelló, i de l'entorn urbà.

En el cas de les obres al pavelló municipal, la intenció era donar definitivament per resoltes les necessitats que tenia aquest equipament. En concret, les obres consisteixen en l'adaptació i millora dels accessos a la grada des de l'exterior per mitjà de rampa (uns 40.000 euros), la millora i adaptació de la comunicació entre els vestidors, la pista i la grada, la implantació d'uns nous vestidors (100.000 euros) i la reparació de la impermeabilització de la coberta plana de l'edifici (13.000 euros).