Un mosso d'esquadra que estava fora de servei va localitzar als autors d'un robatori en un domicili que a Girona. El robatori l'havien comès tres nois al nucli de Campdorà poca estona abans. El fets van passar el 15 d'agost però no van transcendir fins ahir.

A quarts d'onze de la nit d'aquell dia, un agent fora de servei va localitzar un vehicle sospitós d'haver comès un robatori la mateixa tarda al paratge de Campdorà. El mosso va avisar del lloc on es trobava estacionat el vehicle i que hi havia tres persones a l'interior que corresponien a la descripció facilitada per la víctima de la casa violentada poca estona abans.

Després d'aquesta alerta, una patrulla es va adreçar al lloc va identificar a les persones i va escorcollar el cotxe. De resultes de l'escorcoll es van localitzar quatre rellotges, diverses joies, una tablet i diners que havien estat sostrets la mateixa tarda. A més, un dels lladres tenia una ordre de detenció i ingrés a presó pendent d'un jutjat de Girona per un robatori amb violència i intimidació.

La policia va detenir les tres persones per un delicte contra el patrimoni i per l'ordre de detenció pendent. Eren un menor i dos homes, de 18 i 23 anys, veïns de Girona i Sarrià de Ter. El menor va ser lliurat als seus tutors legals i va ser citat per presentar-se davant de la Fiscalia de Menors.

Els detinguts, amb antecedents, van passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia, el qual va decretar llibertat amb càrrecs a un d'ells i ingrés a presó per l'altre.