Veïns de la plaça Llibertat de Salt i els carrers de l'entorn, com Àngel Guimerà i Doctor Sambola, han entrat una instància a l'Ajuntament pels sorolls provinents de gent que està a la via pública. Fins i tot, haurien comença a recollir firmes per protestar i entregar-les a l'Ajuntament de Salt.

Els regidors del PDeCAT han assegurat que al ple del mes de setembre portaran «un plec de propostes per solucionar» aques «greu problema». Segons els regidors no adscrits i pertanyents a aquesta formació «els veïns han començat a tirar ous i altres objectes a les persones que fan soroll al carrer de nit i de manitanda». Fins i tot, des del PDeCAT afirmen que «s'ha arribat també a insults, desafiaments i enfrontaments que, al final, poden arribar a comportar fets més greus». Al seu parer, no és admissible que l'equip de govern esperi a fer canvis a la plaça «i que es converteixi en un infern de nervis, sorolls i angoixa per als veïns».

«No volem viure una altra vegada fets com els que van passar a Salt durant el govern del PSC i ERC», assenyalen en un comunicat. Els tres regidors del PDeCAT recorden que ja van denunciar públicament, en un ple municipal fa uns mesos, que les obres de reurbanització de la plaça «portaria molts problemes veïnals degut als aldarulls, baralles, partits de futbol, i, fins i tot, excrements a la via púbica» i lamenten que tot i argumentar «per activa i per passiva» els problemes «ni ens van escoltar».