La novena edició de la Cuina al Carrer a Girona va comptar amb més de 7.000 persones que van recórrer els 25 establiments pels carrers de la Cort Reial, Mercaders, la plaça de les Castanyes, entre altres zones.

«La Cuina al Carrer és una festa a l'abast dels gironins i gironines perquè puguin gaudir de l'experiència gastronòmica que ofereix l'emblemàtic centre històric de la ciutat», va destacar Josep Carreras, president de l'Associació d'Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona (AHTRG), entitat que s'ha estrenat aquest any en la comitiva organitzadora de l'esdeveniment.

La majoria dels participants, segons els organitzadors van ser gironins i gironines que anaven a la recerca dels sabors que va oferir la gastronomia del Barri Vell de Girona, acompanyada de música en viu.

Experiència positiva

Després d'analitzar el resultat general de molts establiments, l'organització aposta pels 15.000 tastets servits, la xifra de l'any passat que esperen superar.