Representants de l'Ajuntament de Sarrià de Ter es van reunir amb els representants de les diferents associacions de veïns del municipi i els membres de l'oposició, a fi d'explicar-los en quin punt es troben les diferents actuacions que des del consistori s'estan portant a terme en relació amb les incidències i molèsties per sorolls i pudors procedents de la fàbrica paperera d'Hinojosa de Sarrià, així com, informar de les actuacions que segons l'empresa, s'estan executant a l'interior de la mateixa.

La voluntat de l'ajuntament, segons el mateix consistori, és «anar informant puntualment de tots els passos que es fan, tant a través de les xarxes, com a través comunicacions que arriben a totes les cases, com també, personalment mitjançant reunions obertes a tota la població i en format més reduït», com va ser la d'aquest dilluns, als representants de les associacions de veïns i als grups de l'oposició.

Van assistir-hi membres de les associacions de la Rasa, Pla de l'Horta, Vinyers i Sarrià de Dalt. Des de l'Ajuntament es va agrair «la seva implicació i els seu compromís a traslladar el contingut de la trobada als veïns dels diferents sectors». A la reunió no hi van poder assistir representants de l'associació de veïns de Sarrià de Baix, dissolta recentment.

Mentrestant, des del PDeCAT, a l'oposició, el regidor Jordi Costa, no creu que la tanca de cinc metres que està previst que construeixi la papera Hinojosa redueixi el soroll però considera que, almenys, es recuperarà la vorera per al pas de vianants, segons ha informat Ràdio Sarrià.

El representant del PdeCAT també demana que no es deixi aparcar en aquesta zona i que es tingui tot l'entorn net de cartons i plàstics.