Un bar del barri Güell-Devesa s'enfronta a una sanció de 3.000 euros després que agents de la Policia Municipal de Girona detectessin que es deixava fumar «porros» a la terrassa. L'acta es va aixecar quan un policia un dia a les sis de la tarda va observar durant una inspecció que a la terrassa del local es permetia el consum de substàncies estupefaents per part del responsable.

En concret els agents van observar que «un cambrer que servia a la terrassa va veure com aquestes persones consumien les presumptes substàncies, recollint, fins i tot del terra les borilles que llençaven».

El local està situat al carrer Pau Casals i es diu Sa Cabaneta i els Serveis Territorials del Departament d'Interior a Girona consideren que l'establiment es va saltar la normativa que regula administrativament els espectacles públics i les activitats recreatives. Aquest fet es considera una falta tipificada com de caràcter «greu» i la sanció econòmica e podria ser d'entre 1.001 i 10.000 euros. Si la multa no fos pecuniària altres opcions eren fer tancar abans el local cada dia , suspenbdre-li la llicència o obligar-lo a tancar un màxim de sis mesos.

El responsable de l'establiment pot reduir l'import de la sanció en un 20% si accepta la responsabilitat dels fets. Si paga voluntàriament de manera anticipada també pot beneficiar-se d'un altra reducció del 20% que s'acumularia al descompte anterior.