Els Mossos d'Esquadra

Els assaltants van retenir i amenaçar violentament als propietaris durant més de dues hores amb l´objectiu d´obtenir diners en metàl·lic.

Els cinc detinguts, quatre de nacionalitat marroquina i un d'espanyola i d'edats compreses entre els 21 i 42 anys, van passar ahir a disposició judicial. El jutge va decretar presó per a tres dels cinc detinguts.

La investigació va començar el 26 d'abril quan els Mossos van saber que s'havia produït un robatori

Els autors van accedir de matinada al domicili i van sorprendre els propietaris mentre dormien. Els lladres van retenir i amenaçar el matrimoni per tal que els lliuressin els diners que tinguessin disponibles.

600 euros i un televisor

Els delinqüents, després de regirar tota la casa i amenaçar de manera violenta les dues víctimes durant més de dues hores, van marxar del domicili emportant-se una col·lecció de rellotges antics, un televisor i 600 euros en efectiu.

Fruit de la investigació els agents van identificar els autors de l'assalt i el dia 4 de setembre en van localitzar i detenir un d'ells a l'Avinguda França de Girona.

L'endemà van detenir dos homes més, un d'ells a Girona i l'altre a Salt, on va ser localitzat per la policia local de la població.

Dimecres i ahir dijous els investigadors van aconseguir localitzar i detenir els dos participants que faltaven.

Ahir els cinc arrestats van passar a disposició judicial i tres d'ells han ingressat a presó.