L'Hospital Santa Caterina de Salt serà novament la seu de la presentació de l'Agenda Llatinoamericana al territori. L'acte se celebrarà el 23 de setembre en format de jornada de reflexió i debat sobre l'Agenda, que es presenta sota el lema «Igualtat de gènere».

La jornada, coorganitzada per l'Institut d'Assistència Sanitària (IAS), la Comissió de l'Agenda Llatinoamericana de la Coordinadora d'ONG Solidàries i la Comissió de l'Agenda de Salt, és oberta a tothom. Tot seguit de la benvinguda institucional, la presentació de l'Agenda 2018 anirà a càrrec la professora d'educació secundària Glòria Sanz. Els assistents s'organitzaran després en grups de treball per reflexionar i debatre sobre la temàtica, a partir d'una sèrie d'articles seleccionats. El debat plenari i les conclusions posaran punt i final a la jornada.

Amb motiu de la jornada, a partir del 20 de setembre hi haurà una exposició sobre la temàtica al vestíbul de l'hospital. Aquesta jornada s'emmarca dins de les línies de treball de la Responsabilitat Social Corporativa de l'IAS.