Fins al lloc s'hi han desplaçat cinc ambulàncies del SEM que han evacuat als afectats a l'Hospital Trueta i a l'Hospital de Santa Caterina

ACN Caldes de Malavella .- Deu persones han resultat ferides, dues d'elles de gravetat, en un accident on s'hi han vist implicats cinc vehicles a l'A-2 a Caldes de Malavella.

Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), l'accident ha passat a les 6.49 hores d'aquest divendres al matí al punt quilomètric 704,8 en sentit França per causes que es desconeixen. A causa de l'impacte han resultat ferides deu persones. Dues d'elles, un home i una dona, han estat atesos 'in situ' per ferides lleus pels serveis d'emergències. Els ferits de més gravetat són dos homes, de 43 i 38 anys, que han estat evacuats a l'Hospital Trueta. La resta d'afectats han resultat ferits de poca gravetat. Tres d'ells, dos homes de 34 i 46 anys i una dona de 20, han estat traslladats a l'Hospital de Santa Caterina.

I els altres tres ferits menys greus són dos homes de 33 i 36 anys i una dona de 39 que han estat portats en ambulància al Trueta. Fins al lloc s'hi han desplaçat cinc ambulàncies del SEM, efectius dels Mossos d'Esquadra i quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han hagut d'excarcerar dos ocupants d'un vehicle que ha bolcat.

A causa del sinistre, l'A-2 en sentit França ha estat tallada entre les 7.35 hores i les 9.03 hores.