L'associació dels Manaies de Sant Daniel ha celebrat recentment una assemblea extraordinària amb l'objectiu d'escollir la junta que dirigirà l'entitat al llarg dels propers quatre anys. L'única candidatura que s'hi va presentar, encapçalada per Jordi Tomàs, va ser aprovada per unanimitat.

Jordi Tomàs va agrair la tasca feta per l'anterior junta i va expressar els objectius que intentaran satisfer durant el seu mandat. «Estem molt contents amb la feina que s'ha fet i és en aquesta mesura que continuarem organitzant el cicle de conferències sobre cristianisme i cultura, ajudant en el recapte d'aliments. A més a més, treballarem per a enllestir el projecte Llum de Nadal», va indicar el president.

Al seu torn, el president sortint, Jaume Fonalleras, va donar les gràcies als seus companys de junta i va desitjar sort i encerts a la junta de Jordi Tomàs.

Els Manaies de Sant Daniel és una associació nascuda el 13 d'octubre de 2011 compromesa amb la ciutat de Girona i els seus veïns actuant des d'àmbits diferents com la cultura, la tradició o les accions solidàries.