Firatast obre avui les portes amb més de tres-centes propostes gastronòmiques

Entre d'altres, es podrà degustar «rillette» d'ànec, «dorayakis», «kakigoris», macarrons de cigró, ostres i mandonguilles de calamar amb xocolata

12.10.2017 | 07:50
Una imatge de l´edició de l´any passat.

La fira de degustació de Girona, Firatast, obre avui les portes al Palau de Fires. Durant quatre dies, l'espai es converteix en el «menjador més gran de la demarcació», segons els organitzadors, i ofereix una oportunitat única de tastar i compartir més de 300 propostes enogastronòmiques.

Es tracta d'un esdeveniment que per a molts amants de la gastronomia ja constitueix una cita anual d'obligada assistència. El format de la fira permet, mitjançant l'intercanvi de tiquets, tastar centenars de propostes enogastronòmiques de la mà de restaurants, petits productors, cellers, col·lectius de cuina, entre d'altres. Enguany la cuina tradicional tindrà més presència que mai, amb una àmplia oferta de plats guisats que incorporaran els productes més variats i diversos. També hi haurà sabors exòtics i poc habituals per al nostre paladar, per això destinarà un ampli espai a les cuines del món. Plats de la cuina italiana, asiàtica, argentina i mallorquina ompliran d'olors el Palau.

Entre d'altres, es podrà tastar rillette d'ànec, dorayakis, kakigoris, macarrons de cigró amb verduretes saltejades, ostres, mandonguilles de calamar amb xocolata, peus de porc amb verduretes, terrina de porc senglar amb compota de carbassa i anís estrellat, gelats artesans enrotllats al moment, bombons de foie amb praliné d'avellana, risotto de llamàntol amb ceps i tòfona i croquetes de calamar farcit, a més a més d'un ampli ventall de vins, caves i cerveses.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Girona

Coralí Cunyat i Domènec Espadalé van presentar el certamen.
La Fira de Mostres creix un 8% en superfície d'exposició contractada

La Fira de Mostres creix un 8% en superfície d'exposició contractada

El certamen tindrà 397 estands i entre les novetats inclourà tallers de la UdG i d'emprenedoria...

Un projecte per estudiar les vivències a l´antic hospici guanya la beca 8 de març

Un projecte per estudiar les vivències a l´antic hospici guanya la beca 8 de març

S'ha atorgat a Céline Xicola i Montserrat Carbonell. La subvenció, de 6.000 euros, busca potenciar...

Condemnen a 16 anys i 3 mesos de presó l´assassí de Montse Méndez

Condemnen a 16 anys i 3 mesos de presó l´assassí de Montse Méndez

La sentència imposa una pena de dos anys de presó al seu company de pis, que va ajudar-lo a...

Ningú no governa el turisme

Ningú no governa el turisme

La jornada «Governar la ciutat amb turisme», celebrada ahir a Girona, conclou que és molt difícil,...

Successos Un detingut per robar en un pis de Salt

Successos Un detingut per robar en un pis de Salt

Agents de la policia local de Salt han detingut recentment un jove de 21 anys per la seva...

Millores a l´inici de la via verda que uneix Girona i Sarrià de Ter

Millores a l´inici de la via verda que uneix Girona i Sarrià de Ter

El Consorci de les Vies Verdes de Girona està actuant en el tram urbà d'inici de la...

Enllaços recomanats: Premis cinema