Construir una taula rústica. Aquest va ser l'encàrrec que tenien els participants del tradicional concurs de paletes que es va celebrar ahir al matí en el marc de les Fires de Sant Narcís, a la plaça Poeta Marquina. En aquesta edició van apuntar-s'hi un total de 28 paletes agrupats en 14 parelles, dins de les quals també hi havia - fora de concurs- 6 nois i noies fent la figura en el mateix recinte que els participants.

Les procedències van ser d'allò més diverses, amb gent de Girona, Barcelona i Tarragona. La parella que es va endur el primer premi, valorat en 1.000 euros, van ser Aleix Plana i Vasile Safta de l'empresa Plana Hortoneda SL de Vila-seca (Tarragonès).

El segon premi, amb una suma de 800 euros, va ser per a Josep Ribas Muntada i Josep Maria Vila Dilmé, de l'empresa Construccions Busquets SL de Vilobí d'Onyar.

Esteve Vilella Gafarot i Jordi Artau Pujolàs, de l'empresa Freixas i Freixas SL de Cassà de la Selva, i Restauracions de Monuments de Girona, respectivament, es van emportar el tercer premi, de 500 euros.

Durant el mateix lliurament també es va fer entrega del premi Esp AMSA, de 250 euros, que va recaure en Arcadi Boix i Cristóbal Bautista de Consboix SLU, de Sant Feliu de Pallerols.

Enguany el concurs va arribar a la 19a edició organitzat per la Unió d'Empresaris de la Construcció i amb la col·laboració del Col·legi d'Aparelladors i Arquitectes tècnics de Girona.