La diada de Tots Sants és el dia gran de les Fires de Girona milers d'habitants de la ciutat i de visitants omplen la ciutat de gom a gom. Avui, amb un dia meteorològicament esplèndit, s'han tornat a registrar aglomeracions al Barri Vell per passejar per la desena de fires que s'hi instal·len, entre ells la de la pintura, i el dibuix, la dels brocanters o la de l'alimentació.

Un altre punt d'atenció durant el migdia ha estat la Copa, on milers de nens i les seves famílies han ballat al ritme d'El Pot Petit, probablement un dels grups d'animació infantil més populars del país.

A pocs metres, i amb més cara de concentració, un centenar de persones han disputat una nova edició del Campionat de Fires d'Escacs "Memorial Antoni Medinyà"

Mentrestant, les atraccions situades al Parc de la Devesa han tornat a registrar un ple absolut, amb protagonisme absolut per als nens i joves.

I en un extrem del Parc, al Palau de Fires i al seu entorn, milers de persones aprofitaven el darrer dia d'obertura de la Fira de Mostres, que avui tancava una edició "amb bones sensacions", segons Coralí Cunyat, directora de Fira de Girona.

Coincidint amb la diada festiva d'avui, el Girona FC, ha celebrat un entrenament de portes obertes a Montilivi on més d'un miler de seguidors han aclamat els jugadors blanc-i-vermells.